Başkan Özkan’dan çalışmalara yerinde inceleme

• Karacabey Belediye Başkanı Ali önceki gün gerçekleştirdiği ziyarette, Ovaesemen Mahallesinde devam eden parke taşı çalışmalarını izledi. Özkan, Ovaesemen ile Beylik ve Ortasarıbey mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek, çeşitli çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu.

– Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan merkez ve kırsaldaki devam eden altyapı ile üst yapı çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Özkan, merkezde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda başlayan asfalt ve parke taşı çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de devam eden parke taşı ve yol çalışmalarını yerinde denetliyor.

Özkan’ın Ovaesemen Mahallesindeki parke taş çalışmalarını incelediği ziyarette; Muhtar Levent Çınar ile Beylik Muhtarı Ersin Ayyıldız ile Ortasarıbey Muhtarı Mustafa Ay da kendisine eşlik etti.

Gelen talepleri dinledi

Özkan, parke taşı çalışmalarını inceledikten sonra muhtarlar ve vatandaşlarla da çalışmalar hakkında sohbet ederken, gelen talepleri de not etti.

Öte yandan, Beylik Mahallesinde de parke taşı çalışmaları devam ederken, Ortasarıbey’de ise halı saha çalışmasının sürdüğü belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.