Başkan Özkan’dan Basın Bayramı mesajı

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan Başkan Özkan, basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan Başkan Özkan, basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı.

Başkan Özkan, yayımladığı mesajda; “Çağdaş bir hukuk devletinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basınımız, doğru ve ilkeli yayımcılık anlayışıyla kamuoyunu aydınlatırken, toplumsal gelişimde de büyük bir rol oynamaktadır” dedi.

Kamuoyunun vicdanı

Başkan Ali Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk basın tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olarak kabul edilen 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı, en içten dileklerimle kutluyorum.  Çağdaş bir hukuk devletinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basınımız, doğru ve ilkeli yayımcılık anlayışıyla kamuoyunu aydınlatırken, toplumsal gelişimde de büyük bir rol oynamaktadır. Gece-gündüz demeden, sorumluluk bilinci içerisinde, toplumsal değerlere saygılı şekilde emek sarf eden basınımız; gerçekten çok değerli bir görev icra etmektedir. Hem kentimizin hem de ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesi noktasında basınımızın katkıları asla yadsınamaz… Zaman ve mekân farkı gözetmeksizin, büyük bir özveriyle görevini yerine getiren basınımızın, ‘kamuoyunun vicdanı’ olarak yaptıkları çalışmalar da zaten, toplumumuz nezdinde her fırsatta takdirle karşılanmaktadır. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize katkılar sağlayan tüm basın mensuplarının, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik ediyor; görevlerinde nice başarı dolu, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.