Başkan Özkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özkan mesajında, büyük zaferin 100. yıl dönümünü ilk günkü coşku ve gururla kutladıklarını ifade ederek, bu şanlı zaferin Türk milletinin en çaresiz, en zorlu zamanlarda bile karşısına çıkan güçlükleri birlik ve beraberlik içinde aşabildiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Karacabey, 30.08.2022 – Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir mesajı yayımladı.

Özkan mesajında, tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan ve bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesinin en güzel örneklerinden olan 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümünü, birlik ve beraberlik içerisinde kutlamaktan dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını ifade etti.

Destansı zafer

30 Ağustos Zaferi’ni, ‘Türk milletinin kadın-erkek, genç-yaşlı demeden, tüm fertleriyle birlikte topyekun direniş gösterdiği bir destan’ olarak nitelendiren Başkan Özkan, bizlere düşen görevin sağlam ve güçlü temeller üzerine kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne ilelebet sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos Zaferi, Türkiye Cumhuriyetine giden yolda en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Bu şanlı zafer, aziz Türk milletinin en çaresiz, en zorlu zamanlarda bile karşısına çıkan güçlükleri birlik ve beraberlik içinde aşabildiğinin göstergesidir. Bağımsızlık ve vatan sevdasını asırlardır tüm dünyaya göstermiş olan Türk milleti, bu uğurda canları pahasına mücadele etmekten asla geri kalmamıştır. Bu kararlı duruş, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde devam edecek ve ülkemizi güçlü Türkiye hedefinden saptırmaya kimsenin gücünün yetmeyecektir. Bu vesileyle, cennet vatanımızı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı bir kez daha minnetle ve şükranla yad ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.”

#

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.