Başkan Özkan’dan 10 Kasım mesajı

*10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Türk milletimizin hiçbir zaman Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilkelerini ve onun aziz hatırasını unutmadığını ve unutmayacağını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82.yıl dönümünde; saygı, minnet ve şükran duygularımla anıyorum” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özkan mesajında, 10 Kasım’ın sadece Atatürk’ü Anma Günü olarak değil, Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gün olarak da ayrı bir öneme sahip olduğuna vurgu yaptı.

Hiçbir zaman unutulmayacak

Türk milletimizin hiçbir zaman Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilkelerini ve onun aziz hatırasını unutmadığını ve unutmayacağını kaydeden Özkan, Atatürk’ün ileri görüşlülüğü, cesareti, azim ve kararlılığı ile dünya tarihinin unutulmaz komutanları arasında yerini almış, büyük bir lider olduğunu söyledi.

Başkan Özkan mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Aziz milletimizin tarih sahnesinden silinmek istendiği bir dönemde, başlattığı kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandıran, gücü millet iradesine dayanan, Türk milletine uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82.yıl dönümünde; saygı, minnet ve şükran duygularımla anıyorum. Türk milleti, Atatürk’ü daima büyük bir sevgi ve saygı ile yüreğinde yaşatmaya devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.