Başkan Özkan’a teşekkür ziyareti

Karacabey sivil toplum kuruluşları ve okul aile birlikleri temsilcileri, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Karacabey İmam Hatipliler Derneği (KİHMED) yönetim kurulu, Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu aile birliği ve Şehit Özcan Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul aile birliği yöneticileri Özkan’ı makamında ziyaret etti.
Verdiği desteklerden dolayı Özkan’a teşekkür eden yöneticiler, Karacabey Belediyesi’nin her zaman yanlarında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Ali Özkan’a, Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu aile birliği tarafından plaket ve KİHMED Başkanı Zeki Demir tarafından çiçek takdim edildi.
Eğitimin öncelikleri olduğunu ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Özkan, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu şehir hepimizin. Karacabey Belediyesi Karacabeyliler’e hizmet etme noktasında gayret gösteren bir kurum. Nerede bir aksaklık, nerede bir eksiklik varsa biz yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğitim bizim çeşitli vesilelerle belirttiğimiz gibi önceliğimiz. Eğitim meselesini Türkiye olarak çözmemiz gerekiyor. Çünkü yarınlara sağlıklı bir şekilde yürüyebilmek için, milletler arası yarışta ön planda olabilmek için gençlerimizi iyi yetiştirmemiz lazım. Tabi ki bunun içinde altyapıyı hazırlamak gerekiyor. Onun için biz Karacabey Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.