Başkan esnafların sorunlarını dinliyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, esnaf temsilcileriyle görüştü. Başkan Özkan’ın önceki gün görüştüğü konukları arasında, Terziler Odası Başkanı ile minibüsçülerin temsilcileri yer aldı.
Başkan Ali Özkan, görüşmelerinde esnafla-müşteri arasındaki içtenlikli bağların güçlendirilmesini esas aldıklarını belirtti. Minibüsçüler bir buçuk saat süren görüşmenin çok yararlı geçtiğini dile getirdi.
Özkan’ı makamında ziyaret eden bir diğer isim ise Terziler ve Benzerleri Odası Başkanı oldu.
Terziler Odası Başkanı Şerafettin Barbaros görüşmeden sonra ardından yaptığı açıklamada, “Bizlerin bu tür diyaloglardan duyduğu memnuniyeti ifade etmek isterim. Görüşmeler ilçede hizmet ve kalite anlayışını yükseltecektir. Bizler Oda olarak belediyemizin ruhsatsız ve kaçak işyerlerine gerçekleştirdiği denetimlerden son derece memnunuz. Sıklaşan denetimler neticesinde çalışma ruhsatsız ve izinsiz işyerlerinin haksız kazançları ortadan kalkıyor ve vergisini veren gerçek esnafımız zarar görmüyor. O yüzden Oda olarak bu denetimleri destekliyoruz” dedi.
Barbaros Ayrıca Kapalı Pazar Yerinin güney cephesindeki açıklığın rüzgarla birlikte yarattığı olumsuzluğu dile getirirken, burasının kapatılmasını istedi. Bu öneriye olumlu bakan Özkan, önümüzdeki günlerde bu sorunu ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.