BAŞKAN ADAYINA SOĞUK KARŞILAMA!

Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde soğuk duş etkisiyle karşılaştı.
Kendisini tanıtmak isteyen başkan adayına kimse yüz vermedi. Büyük şok geçiren Ergün Koç’un Dernek Lokali’ne girmesiyle çıkması bir oldu. Ergün Koç, beklediği ilgiyi bulamamasını şaşkınlıkla karşılarken, salondaki vatandaşların anlaşmışçasına aynı anda sırt çevirmesi dikkat çekti. Masa masa dolaşan ancak, kendisini dinleyecek bir kişi bile bulamayan Koç, Artvinliler Derneği’nden geldiği gibi gitmek zorunda kaldı.
Koç’un ayrılmasının ardından değerlendirme yapan bazı vatandaşlar, “Söylentiler doğruysa danışıklı döğüş yapılıyor. 70 yaşına gelmiş, ilaç tedavisiyle ayakta durabilen birinin adaylık hırsını anlamakta zorlanıyoruz. Karacabey’de adam mı kalmadı? Ergün Koç, iki dönem başkanlık yaptı da ne oldu? Halkın refah seviyesini mi yükseltti? Alt yapıyı mı bitirdi? Cadde ve sokakları köstebek tarlası olmaktan mı kurtardı? Trafik sorununu mu çözdü? Kavga etmediği kim kaldı? Belediyeyi milyarlarca zarara uğratmadı mı? Personelin yarısından fazlası mahkemelere girip çıkmaktan yıllarca iş yapamaz duruma düşmedi mi? Koç, yolsuzlukları nedeniyle 15 yıla yakın hapis cezası aldı. Yargıtay’da beklemekte olan ceza dosyalarının onaylanmasıyla hapse girmesi an meselesi olan Ergün Koç, proje gereği aday olmuştur. Ergün Koç, “Millet İttifakını böl, Yargıtay’daki dosyalar hasır altı olsun” mahsulünün ürünüdür” dedi.
Gittiği her mahallede benzer tepkilerle karşılaşan Koç’un adaylığını geri çekeceği şeklindeki söylentiler de giderek yoğunluk kazandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.