Başbakan bugün Bursa’da

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Bursa’ya geliyor.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Davutoğlu’nun Bursa programı için hazır olduklarını söyleyen Torun, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Davutoğlu’nu yeni görevinde şehrimize yapacağı ilk ziyarette en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Başbakanımız, çeşitli programlara katılmak için öğle saatlerinde Bursa’da olacak. Saat 14.00’te Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek toplu açılış programına katılacak. Daha sonra iş adamları ve 18 belediye başkanı ile bir araya da gelecek. Akşam ise Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) düzenlediği ‘Ekonomiye Değer Katanlar’ programına katılacak. Geceyi Bursa’da geçirecek olan Başbakanımız, sabah erken saatlerde Bursa’dan ayrılacak” diye konuştu.
Bursa trafiğine ayar
Bursa Emniyet Müdürlüğü, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ziyareti sebebiyle trafikte bir dizi düzenlemeye gidileceğini açıkladı.
Emniyetten yapılan açıklamada, “Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 7-8 Kasım 2014 günleri ilimizi ziyaret edecektir. Başbakanımızın ilimize geliş ve dönüşü esnasında geçiş yapacağı ana yollar ve güzergâhlar ile bağlantı yolları kısa süreli olarak geçiş esnasında araç ve yaya trafiğine kapatılacaktır” denildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.