Başarılı Wushu’cular unutulmadı

Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında dereceye giren ve son olarak da Sakarya'da düzenlenen Wushu Marmara Bölge Şampiyonası'na katılarak altın, gümüş ve bronz madalya alan 6 Wushu sporcusu Karacabey'in gururu oldu.
Kaymakam Yurtseven, konuk ettiği Wushu sporcularını kutlayarak, bundan sonraki Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında daha güzel dereceler elde etmelerini istedi.
Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdür Vekili Hüseyin Kocatürk'ün de yer aldığı ziyarette konuşan Wushu Antrenörü Yılmaz Şahin, 2013 yılının Wushu adına başarılı geçeceğine inandığını belirterek, bu ay Bursa'da düzenlenecek olan Bölge Şampiyonası'ndan birincilik kupasıyla dönmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında derece alan ve son olarak ta Sakarya'da düzenlenen Wushu Marmara Bölge Şampiyonasına katılan Mehmet Fatih Yağdı (Dünya yedincisi), Hatice Şahin (Altın), Görkem Erdal (Altın, Bronz), Tunahan Durgut (Altın, Bronz), Ali Tayyip Şahin (Altın, Gümüş), Murathan Yelkaya (Gümüş) ve M. Talha Dipli'ye (Bronz), Kaymakam Ahmet Yurtseven tarafından katılım belgeleri takdim edilirken ayrıca sporculara Yurtseven tarafından eşofman hediye edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.