Başarılı Polislere Takdirname

Başarılı Polislere Takdirname
Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan başarılı amir ve polis memurlarına önceki gün, Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle Takdirname verildi.
Tören de konuşan Mustafakemalpaşa Kaymakamı Adem Saçan; “Emniyet Müdürü İskender Çalışır, Emniyet Müdürlüğü görevini üstlendikten sonra, Emniyet Teşkilatında soyadına uygun bir sistemle çalışma başlattı. ‘Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır’ atasözü misali, kimi amir asayiş, kimi trafik, kimi denetimlere yön vererek çalışma sistemi uygular. İskender Çalışır, asayiş, trafik, denetim ve diğer konularda çok yönlü çalışmalarla, gerek ilçe halkı, gerekse İlçe Emniyet Teşkilatı tarafından takdirle karşılanmaktadır. Ben de mülki amiri olarak bu çalışmaları ilgi ile takip ediyorum. Polisimiz gerçekten halkımızın huzur ve asayişi için gece-gündüz, yağmur-çamur demeksizin çalışıyor. Bu nedenle mülki amiri olarak başarılı emniyet mensuplarımıza birer takdirname vermeyi uygun buluyorum” dedi.
Saçan daha sonra, Emniyet Müdürü İskender Çalışır, Emniyet Amiri Ali Tuner, Başkomiser Zeki Arslan ve Polis memurları; Mehmet Altay, Hüseyin Çelebi, Boran Yıldırım, Halil Bozkurt, İsmail Dalgıç, Mustafa Yaman, Kadir Saçan, Müslüm Dağdelen, A. Zeki Bilgiç, Kürşat Vural, Seyhan Özkan, Necmi Türe ve Hakan Vural’a başarılı çalışmalarından dolayı takdirname verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.