Başarılı öğrencilerin yüzme keyfi

Karacabey Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde başarılı öğrencilere sağlanan ücretsiz yüzme havuz olanağı önceki gün start aldı. İlçenin tüm okullarından en başarılı 5 öğrenci yüzme havuzunda kendilerine ayrılan kontenjandan faydalandı.
Toplam 17 okuldan seçilen 85 öğrencinin adı Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı liste doğrultusunda Karacabey Belediye Başkanlığı'na geçtiğimiz ayda teslim edilmişti.
Önceki gün aileleri ile birlikte Karacabey Kapalı Yüzme Havuzuna gelen öğrenciler, havuzun keyfini çıkartarak derslerindeki başarının karşılığını aldı. Yüzme Antrenörü Esra Taştekin eşliğinde havuza giren öğrenciler suyun keyfini doya doya yaşadı.
Belediye Başkanı Ergün Koç, “Amacımız, öğrencilerin motivasyonunu artırarak daha çok çalışma hevesi duymalarını sağlamak. Ders çalışmak kadar beyinlerini dinlendirmek ve eğlendirmek de başarının olmazsa olmazıdır. Bunun arasındaki dengeyi kurmak için bizler de böyle bir uygulama başlattık. Sizler ders çalışın, bizler size uygun sosyal şartları sağlayalım. Daha önceden engellilere ücretsiz tahsis ettiğimiz yüzme havuzumuzu, bu kez başarılı Karacabeyli öğrencilere sunuyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Koç, eğitime her zaman desteklerinin sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.