“Bandırma Vapuru’nda buluşalım”

Karacabey Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, Cumhuriyetin saldırı altında olduğuna vurgu yapan Ahmet Aygün Ata, “Bandırma Vapuru’na yeniden binme zamanı gelmiştir” dedi.
Cumhuriyetin, sömürgeci güçlerle işbirliği yapan ve buna sessiz kalanlar tarafından 60 yıldır saldırıya uğratıldığını belirten Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, “Bandırma vapuruna yeniden binme ve Milli Demokratik Devrimi tamamlama zamanı gelmiştir.
Atamızın Samsun’a çıkması ve ulusal savaşımızı başlatmasının 96. yıldönümü kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti’ni kıyamete dek yaşatacak yurtsever bilinç ve asil kan ulusumuzda mevcuttur. Ülkemizin içinde bulunduğu saldırıyı fark edemeyen yurttaşlarımız bile, tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi birleşecektir. Vatan Partisi olarak Bandırma Vapuru’na biniyoruz. Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk gibi korkusuzca biniyoruz. Dalgalara göğüs gere gere, bağımsızlık ve özgürlük dolu aydınlık yarınlar için ‘Her şey feda olsun’ diyoruz. Ödenecek bedel ne ise, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi cansiperane bir biçimde yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle ödemeye hazırız.
Örgütlenme birikimimizden güç alarak yoldayız. Biliyoruz ki bu yolda, çok zor koşullar var. Karşımızdaki güçler, halkımızı yanıltarak ve işbirlikçiler yaratarak engel olmaya çalışacaklardır. Ancak Kurtuluş Savaşımızda olduğu gibi bu soylu ulus ile birleşeceğiz. Birleşerek sömürgecileri ve işbirlikçilerini alt edeceğiz. Bu namus, onur sözüdür. Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi, ‘Hiç bir çılgın bize zincir vuramayacak. Bendimize sığmayacak, yurtseverlik bilinciyle taşacak ve önümüzdeki tüm engelleri aşacağız.’
Bandırma Vapuru’nda herkese yer vardır. Halkımızı göreve çağırıyoruz. Seferberliğe çağırıyoruz. Vatan Partisi ile yeniden 29 Ekimleri, 30 Ağustosları, 23 Nisanları,19 Mayısları coşkuyla, tutkuyla yaşamak için, Tam Bağımsız Türkiye için, Bandırma Vapuru’nda buluşacağız” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.