Balkan Göçmenleri’nden görkemli iftar!

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (BAL-GÖÇ) Karacabey Şubesi tarafından önceki akşam düzenlenen “İftar Yemeği”nde soydaşlar kenetlendi.

Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleşen yemeğe Bal-Göç Genel Merkez 2. Başkanı İsmail Selimoğlu,  AKP, CHP ve MHP ilçe yöneticilerinin yanı sıra, dernek üyeleri ile aileleri katıldı.

Düzenledikleri iftar yemeğine katılan herkese teşekkür eden Bal-Göç Karacabey Şube Başkanı Adem Kahyaoğlu, derneğin 26 yıldır başarılı çalışmalarıyla yurt içinde ve dışında etkili bir sivil toplum kuruluşu olarak saygınlık kazandığını söyledi.

Samimi bir ortamda geçtiği gözlenen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları veren Şube Başkanı Kahyaoğlu, nüfusunun yüzde 90’ı Balkan göçmenlerinden oluşan Karacabey’deki vatandaşların derneğe üye olmalarını ve kendilerine destek vermelerini istedi. Kahyaoğlu, soydaşların kenetlenerek, değerlerine, bayraklarına, dinlerine ve dillerine sahip çıkarak bugünlere geldiklerine dikkat çekerek, “İftar yemeğindeki dayanışmanın artarak sürmesini umut ediyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.