BAL-GÖÇ, Balkanlara çıkarma yaptı

Karacabey Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ), Balkanlara kültür gezisi düzenledi. 4 gün süren etkinlikte, 3 farklı ülkenin tarihi ve turistlik yerleri gezildi.

BAL-GÖÇ Başkanı Adem Kahyaoğlu'nun üstlendiği organizasyona, kamu kurum ve kuruluşlarından katılımcılar ilgi gösterdi. Gezide, İlçe Nüfus Müdürü Huriye Yalın, Kaymakamlık Yazıişleri Müdürü Sevinç Ay ve Şoförler Odası Başkanı Ramazan Bay da yer aldı.

Gezinin ilk durağında Yunanistan'ın Kavala ve Selanik şehirlerini gezen ekip, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu evi de ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyaretin ardından ekip, Makedonya ve Bulgaristan'ın tarihi ve turistik yerlerine çıkarma yaptı. BAL-GÖÇ üyeleri, unutamayacakları bir gezi yaşadı.

Dernek Başkanı Adem Kahyaoğlu, “Etkinliğimize üyelerimiz yoğun ilgi gösterdi. Etkinliklerimizi ilgi gördükçe sürdüreceğiz. Keyifli bir programı geride bıraktık. Bizlere maddi manevi destek olan Belediye Başkanımız Ergün Koç'a teşekkürlerimi ayrıca iletmek istiyorum” dedi.

Gelen talepler doğrultusunda Mart ayı içerisinde tekrar bir gezi düzenlemeyi düşündüklerini belirten Kahyaoğlu, planlanan gezinin tarihi kesinleşince kamuoyuna duyuracaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.