Bakkallar iftarda buluştu

Karacabey Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nın düzenlediği iftar yemeği ilgi gördü.

Class Düğün Salonu'nda gerçekleşen yemeğe Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Vergi Dairesi Müdürü Ali Kalkan,  Ticaret Borsası Meclis Üyesi Halit Erbil, Bursa Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Muhammed Nuri Örs, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Topçu, Fikret Öztaş, siyasiler, oda temsilcileri, üyeler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konukları kapıda karşılayan Oda Temsilcileri, oruçların açılması ile birlikte ev sahipliğinin gereklerini özenle yerine getirdi.

Karacabey Bakkallar Odası Başkanı İsmail Altıparmak, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

İftar yemeği'nin ardından plaket törenine geçildi.

Bakkallar Odası'nın Kurucu Başkanı Naci Gümüş'ün oğlu Mehmet Gümüş, babasının adına hazırlanan plaketi Kaymakam Ahmet Yurtseven'in elinden almanın gururunu yaşadı.

 

Belediye Başkanı Ergün Koç, odanın ikinci başkanı Osman Saygısever'in plaketini oğlu Alaettin Saygısever'e takdim etti.

 

Belediye Başkanı Ergün Koç, odanın ikinci başkanı Osman Saygısever'in plaketini oğlu Alaettin Saygısever'e takdim etti.

 

Bakkallar Odası’nda başkanlık yapan Naci Gümüş, Osman Saygısever, Ayhan Kutku ile 30 yıldır üyeliği bulunan; Hamza Bilek, Tuncay Eren, Beytullah Akıncı, Yahya Kahveci, Adil Turhan, Aydın Çalışkan, Orhan Özkan, Cavit Tırakoğlu, Sinan Yılmaz, Hüseyin Türlin, Hasan Oruk ve İsmail Selten plaket ile onurlandırıldı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.