Bakan Çelik ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ödül törenine geliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karacabey Ticaret Sanayi Odası ile Karacabey Ticaret Borsa’nın 7 Ocak 2016 Perşembe günü ortaklaşa düzenleyeceği ödül törenine katılacak.
Ödül Töreni’nde,yüksek düzeyde vergi ödeyip ihracat yapan Karacabey TSO üyeleri ile yüksek düzeyde tescil ücreti ödeyen Karacabey TB üyelerine plaket verilecek.
Ödül töreni öncesi açıklamalarda bulunan Karacabey Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan “Ödül Töreni’nde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Karacabey’imizde ağırlayacak olmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Özellikle de Faruk Çelik bakanımızın, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olduktan sonra ilk ziyaretini bizim ilçemize gerçekleştirecek olması, bu ödül törenini önemli kılan bir diğer husus oldu. Bu törende her biri birbirinden değerli olan ve ülke ekonomisine katma değer sağlayan üyelerimizi ve firmalarımızı, bu katkılarından dolayı ödüllendireceğiz” dediler.
KTSO ile KTB’nin ortaklaşa düzenleyeceği ödül töreni, 7 Ocak 2016 Perşembe günü Saat 12.00’de, Karacabey Atatürk Kültür Parkı içindeki Taha Düğün Salonu’nda yapılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.