Bahçeli teşkilatını uyardı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, herkesin sandıkta güvendiği kişilere oy vermesini isteyerek, “Bir oyla kazanma veya kaybetme mümkündür. Bunlara fırsat vermemek için bütün arkadaşlarımızın görevde olmasını istiyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir temaslarının ikinci günü Bornova’da sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Bahçeli, İzmir gevreği ve peynirle birlikte çay içti, sonra Türk kahvesi içti. Bahçeli, Bornova Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı’nın kızı Gülçin Akkaya’nın çiçek takdim etmesine karşılık, kendi rozetini genç kıza hediye etti. Bornova’dan Kemalpaşa’ya geçen Bahçeli, burada da partililerin tezahüratlarıyla karşılandı. Kemalpaşa Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde toplanan halka seslenen Bahçeli, dünden bu yana Beydağ, Kirazlı, Ödemiş, Tire, Bayındır, Torbalı, Buca ve Karabağları gezdiklerini söyledi.

“HİLEYE DİKKAT”

Seçimlere 26 gün kaldığını hatırlatan Bahçeli, artık sonuçlara gidileceğini ve son günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Bahçeli, siyasi iktidarın seçim tavırlarının daha da artacağını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kemalpaşa’da kim hangi siyasi partiye destek veriyorsa versin. Ancak seçimlerin güvence altında dürüstçe katılmalıdır. Bu şu demektir; hep beraber mazeret ileri sürmeksizin sandığa gitmeyi başarmalıyız. Sandıkta dünya görüşüne paralel, hizmetlerine inanacağımız, kişiye oylarınızı vermelisiniz. Akşam üzeri sandık açılırken de her partinin görevlilerine sorumluluk düşmektedir. Özellikle dava arkadaşlarıma sesleniyorum. Kemalpaşalı gençlerimiz sandığın oy verilmesine başlamasından sonuna kadar başından ayrılmamalıdır. Oy sayımı saati geldiğinde herhangi bir hile oluşmaması için gözünü dört açmalı ve her şeyi gözetim altına alabilmelidir. Bir oyla kazanma veya kaybetme mümkündür. Bunlara fırsat vermemek için bütün arkadaşlarımızın görevde olmasını istiyorum.”

Bazı kişilerin televizyonlarda Türkiye’yi toz pembe gösterdiğini anlatan Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti:

“Siz TV seyrederken şu sorunlar çözüldü diyebiliyor musunuz veya AKP’ye oy vermişseniz kendiniz bir kıyaslama yaparak, ‘bu iktidar döneminde gelir seviyemiz arttı, çocuklarımız iş sahibi oldu’ denebilecek bir durum söz konusu mudur? Hal böyleyken bu iktidarın gelecek umudu kalmamıştır.”

Kaynak: İHA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.