Bahar Çayı’nda velilere teşekkür

Karacabey Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, “Hep birlikte başarılı olalım” projesi kapsamında, 2012-2013 eğitim öğretim yılı birinci döneminde yıldız öğrenci olmaya hak kazanan velilere yönelik “Başarı Çayı” düzenlendi.
Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin'in de katıldığı “Başarı Çayı”nda birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi.
Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, başarıların bireysel olmadığını öğrenci başarısında okulun yanı sıra velilerinde büyük katkısının bulunduğunu vurguladı. Dingin, “İlçemizde veli okula çağrılıyor ise, ya öğrencinin yaramazlığından ya da para istemek içindir diye bir algı var. Biz bunu değiştirmek istiyoruz. Bugün başarılı öğrencilerimizin velilerine teşekkürler belgesi vermek için toplandık.
Bu organizasyonu yapan Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi idaresi ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin diğer okullarımızca da örnek alınmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Velilere teşekkür belgelerini Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin'in yanı sıra, Okul Aile Birliği Başkanı Şebnem Köfteci, Okul Müdürü Ahmet Türk ve öğretmenler takdim etti. Daha sonra da hep birlikte okul bahçesinde çay içilerek veli ve öğretmenlerin kaynaşması sağlandı.
Okul Müdürü Ahmet Türk, velilerin okullara daha sıcak bakmasını amaçladıklarını belirterek, bu tür organizasyonların geleneksel olarak devam edeceğini söyledi.
Veliler ise, bu tür faaliyetlerden oldukça memnun olduklarını, heyecanlandıklarını ve devam etmesi gerektiğini vurgulayarak duygularını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.