Baba ve oğulun büyük başarısı

 

* Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar, TFF Merkez Hakem Kurulu İl Gözlemciliğinden Bölgesel Gözlemciliğe yükseldi. Bayraktar’ın 10 yıldır hakemlik yapan oğlu Ata Bayraktar ise, Bursa Amatör Lig’den Ulusal Yardımcı Hakemliğe terfi etti.

Karacabey Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve TFF Merkez Hakem Kurulu Gözlemcisi Şaban Bayraktar ile futbol hakemi oğlu Ata Bayraktar, ilçenin gurur kaynağı oldu.

            Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar, TFF Merkez Hakem Kurulu İl Gözlemciliğinden Bölgesel Gözlemciliğe terfi etti. Bayraktar bu başarısıyla Türkiye’nin her yöresindeki maçlarda görev alabilecek.

            Şaban Bayraktar’ın 10 yıldır futbol hakemliği yapan oğlu Ata Bayraktar ise, Bursa Amatör Lig’den Ulusal Yardımcı Hakemliğe yükseldi. İki yıldır Bölgesel Amatör Lig’de dikkatleri çeken Ata Bayraktar, Ulusal Yardımcı Hakemlik için yapılan yazılı ve yorum sınavlarındaki üstün başarısıyla terfi etmeye hak kazandı.

            Bursa genelinde Ahmet Aslan ve Utku Tuna ile birlikte ulusal hakemliğe yükselen Ata Bayraktar, bundan böyle 1. ve 2. liglerdeki karşılaşmalarda görev alabilecek. Çok iyi derecede İngilizce bilen Ata Bayraktar, geleceğin en iyi yardımcı hakemleri arasında gösteriliyor.

            Başarılarıyla ilçenin gururu olan baba ve oğul, Karacabey’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirterek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.