AZ-29 Çelikspor’da diploma heyecanı

AZ-29 Çelikspor Yaz Futbol Okulu, Kurs Antrenörü İbrahim Yavuz önderliğinde bayram öncesi yaptığı son idmanın ardından çalışmalarını tamamlıyor.
Yeniköy’de bugün gerçekleştirilecek son çalışmanın ardından, sporculara belgeleri takdim edilecek.
Yeniköy’de çalışmalarını zor şartlar altında gerçekleştirdiklerini söyleyen Kurs Antrenörü İbrahim Yavuz, “Geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çıktığımız bul yolda zor şartlar altında eğitimler veriyoruz. 2 Temmuz’da başlayan antremanlarımız 30 Temmuz Salı (bugün) tamamlanacak. Salı ve Perşembe günleri çalışmalar teorik olarak gerçekleştirildi. Tek ve en büyük sıkıntımız futbol sahasının olmaması. Çalışmalarımızın genelini plajda ve bu yıl faaliyetini durduran Sütaş’a ait kamp alanında gerçekleştirdik.” dedi.
Kendilerine maddi manevi destek olan herkese teşekkür eden Yavuz, “Çalışmalarda çocuklara; futbol ve yaşam sağlığı için dürüstlük, arkadaşlık, sevgi, saygı ve paylaşma kavramlarına ağırlık veriyoruz. Sponsor desteği vererek ihtiyaçlarımızı karşılayan esnaflarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.
Antrenör İbrahim Yavuz, her yıl düzenlenen Yaz Futbol Okulu sonrası yetenekli gördüğü oyuncuları spor camiası ile paylaştığını da sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.