AZ-29 “Çelik” gibi!

AZ-29 Çelikspor Minikler Yaz Futbol Okulu 13. sezon çalışmalarına Yeniköy’de başladı.
16 yetenekle start alan Yaz Futbol Okulu, Yeniköy Futbol Sahası’nda teorik derslerle futbol çalışmalarını gerçekleştiriyor. Katılımcı yeteneklerin daha da fazlalaşacağını ümit eden Antrenör İbrahim Yavuz, haftada 2 gün yapılan çalışmalara tüm futbolseverleri beklediklerini duyurdu.
İbrahim Yavuz, “Bu sene aralıksız sürdürdüğümüz AZ-29 Çelikspor Minikler Yaz Futbol Okulu’nda 13. Yaşımızın heyecanını yaşıyoruz. Minik futbolcularımız saat 16.30’da idmanlara şapka, su ve havlu ile katılıyor. Sahadaki çalışmalarımız, teorik derslerle başlayarak, normal çalışma dönemiyle devam ediyor. Katılımcı miniklerimizin heyecanlı, sabırlı ve gayret içinde olmaları bize mutluluk katıyor. Amacımız Bursa’ya sonuç olarak da Türk futboluna yetenekler kazandırmaktır. Zevk ve neşe ile yapılan çalışmalarımızda önce Atatürk’ün gençliğe öğütleri niteliğiyle spor ahlakı sonra top tekniği, fiziğe, kondüsyon ve taktiğe dayalı idmanlar yapılmaktadır. Yetenekleri keşfetmeye çalıştığımız okulumuzda, özellikle gelecek vaat eden Bayramdere Mahalleli Talha Çukur isimli genç sporcumuza sahip çıkılmasını istiyoruz. Ayrıca minik futbolcularımız 9 yıldır antrenman yaptıkları Yeniköy Sahası’nda bulunan ve büyük tehlike saçan elektrik tellerinin kaldırılması için yetkililerden yardım bekliyor” şeklinde konuştu.
Yavuz son olarak, sponsor olarak takımımıza destek veren müteahhit aynı zamanda Karacabeyspor menajeri İlker Özdemir’e ve Boğaz Eczanesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.