Aynur ile Ahmet mutluluğa imza attı!

Karacabey’in tanınmış ailelerinden Merhum İbrahim&Fethiye Uysal’ın biricik kızları Ceylan Giyim personelinden Aynur ile Bandırma’lı Ahmet&Naime Mutlu’nun oğulları Karacabey Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Ahmet Mutlu aşklarını nikahla taçlandırarak mutluluğa yelken açtı.
Çok sayıda davetlinin katıldığı, Karacabey Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılan görkemli törende Aynur ve Ahmet çifti geleceğe giden yolda hayatlarını birleştirdi. Heyecanları gözlerinden okunan çift bir ömür birlikteliğe imza attı.
Genç çiftin resmi nikahını Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın verdiği yetki ile Nikah Memuru kıyarken gelinin nikah şahitliklerini Hasan Bilir, Zekai Ceylan yaptı. Damada ise, eski Belediye Başkanı Ergün Koç ve İlkokul Öğretmeni Gülten Hasırcı şahit oldu. Ahmet Mutlu’nun imzayı attığı sırada müstakbel eşi Aynur Mutlu ayak basma adetini yerine getirirken, dünya evine adımlarını atan çiftin mutluluğu gözlerine yansıyordu. Gülten Hasırcı’nın, geline nikah cüzdanını verirken, yaptığı konuşma ise törene ayrı bir anlam kattı. Uzun süreli ve mutlu bir evliliğin sırrının güvenle birlikte ‘3S’ formülünden geçtiğini belirten Hasırcı, “Evlilikte Sadakat, Sevgi ve Saygı çok önemlidir. Karşılıklı olarak bu ‘3S’ kuralını uygularsanız sürekli mutlu ve mesut olursunuz” diyerek çifti tebrik etti.
Yeni yaşamlarına “Evet” diyen Mutlu çiftine, ömür boyu beraberliğe adım attıkları bu çok özel günde aileleri ve dostları eşlik etti. Davetliler çifte yeni hayatlarında mutluluk dileklerinde bulundu.
Kıyılan nikahın ardından gelinle damat objektiflere gülen gözlerle poz verdi.
Çiçeği burnunda çift evliliklerini ay sonu yapacakları düğün törenlerinde bir kez daha kutlayacaklar.
Meltem Gazetesi olarak, Uysal ve Mutlu ailelerini kutlar, amaçları yuva kurmak ve gayeleri mutlu olmak olan Aynur ile Ahmet’e sağlıklı, huzurlu, neşe ve keyif dolu bir yaşam diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.