Aynı yolda iki kaza!

 

Kazalar, Bursa-İzmir karayolu Kosova rampasında meydana geldi. Bursa'dan İzmir istikametine seyir halinde olan Fahrettin Günebakan (57) idaresindeki 34 VZ 7330 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Hurdaya dönen araçtaki Fahrettin Günebakan, eşi Zeliha Günebakan (57), Sibel Eygi (33) ve 3 yaşındaki oğlu Enes Eygi yaralandı. Sıkıştıkları araçtan kurtarıldıktan sonra Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Fahrettin Günebakan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobildekilerin akraba ziyaretine gittikleri öğrenildi.

Öte yandan, bu kazadan kısa bir süre sonra yine aynı yolda bir kaza daha meydana geldi. İstanbul'dan Marmaris'e giden Levent Üçpınar (50) yönetimindeki 48 P 6162 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak refüje çarptı. Kazada Oya Güzel Ülken ve Hikmet Tülay Üçpınar yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

Her iki kazada da yaralılara yardım etmek için duran sürücüler, gün boyu esen şiddetli poyrazın sürücüleri çok zorladığını ve otomobillerin kontrollerini zorlaştırdığını söyledi. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.