Ava giderken avlandı

Ava giderken avlandı
Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar’ın tekstilci yeğeni Ertan Topuzer, Uluabat gölündeki Halilbey adasında yere düşmemek için dala tutunmak isterken tüfeğinin ateş almasıyla vurularak yaşamını yitirdi.
Bursa’da yaşayan Ertan Topuzer (45) ve Ercüment Bavlı, avlanmak için Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Gölyazı köyünde arkadaşları Cengiz Güler’in yanına gittiler.
Güler’in sandalıyla sabah saatlerinde Uluabat Gölü’ne açılan üç arkadaş, gölün ortasında bulunan, Eskikaraağaç köyü yakınlarındaki Halilbey Adası’na yanaştı. Sandaldan atlayarak adaya geçmeye çalışan Ercüment Bavlı, göle düştü. Arkadaşları tarafından kıyıya çıkartılan Bavlı, daha sonra ıslanan kıyafetlerini kurutmak için ateş yakmak istedi. Bunun üzerine Bavlı ve Güler ile birlikte adada çalı toplamaya çıkan Ertan Topuzer, yosun kaplı bir kayanın üzerindeyken ayağı kayıp suya düşme tehlikesi geçirince bir dala tutunmaya çalıştı. Bu sırada elinde bulunan tüfeğin ateş alması sonucu koltuk altından yaralanan Topuzer, göle düştü.
Silah sesini duyan arkadaşları tarafından sandala alınarak önce Gölyazı köyüne oradan da otomobille Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen Ertan Topuzer, kurtarılamadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.