Automechanika İstanbul’a NSK GROUP damgası

63 yıllık geçmişiyle direksiyon ve süspansiyon parçalarında dünya otomotiv devlerinin önde gelen çözüm ortaklarından biri olmayı başaran NSK GROUP, sektörün en önemli fuarlarından biri olan İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 11- 14 Nisan 2013 tarihlerinde düzenlenen Automechanika İstanbul 2013 Fuarı’na katıldı.
    Traktör ve kamyon gruplarında dünyada ve Türkiye de sayılı üreticiler arasında olduklarını, üretiminin % 85’ini 5 kıtadaki 75 ülkeye ihraç ettiklerini kalan % 15’ini ise OEM-OES sanayi müşterilerine tedarik ettiklerini söyleyen NSK GROUP İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, hareket güvenliğine; teknolojileriyle, yenilikçi, yüksek standartlarda, çevreye saygılı üretim anlayışla değer kattıklarının altını çizdi.
    NSK Otomotiv olarak 72m², NSK Sıcak Metal Dövme olarak 30 m²’lik stantlarda sergilenen ürünlere çoğunluğu yurt dışından olmak üzere sektörün önde gelen firmalarının yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden NSK GROUP İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, fuarın genel olarak canlı geçtiğini, bunun da ticari ilişkilere olumlu yansımasını beklediklerini ifade etti.
    NSK GROUP’un; AR-GE çalışmaları, az miktarlı, çok çeşitli ve özel nitelikli ürünler üretme konusunda uzman, ISO 9001, TS 16949, ISO 14001 ve OHSAS 18001 belgeleri ile kendi faaliyet alanında dünyanın sayılı kuruluşları arasında yer aldığını vurgulayan Kazangil, “NSK GROUP, orijinal ekipman üreticisi olmasının yanı sıra ürün sorumluluk sigortası ve satış sonrası hizmet desteği ile sektöründe fark yaratmaktadır.  Tüm üretim süreçlerini kontrol altında tuttuğumuz ve yüksek kalite düzeyinde ürettiğimiz direksiyon ve süspansiyon parçalarını “ROTA” markası ile tüm dünyada 75 ülkeye sunmaktayız. Birlikte çalıştığımız tedarikçilerimizin bize olan güvenini Automechanika İstanbul 2013 Fuarı’nda da bir kez daha hissettik” dedi.
    2013 yılı başından bu yana birçok fuara katıldıklarını ve yıl sonuna kadar toplamda 11 farklı uluslararası fuarlara iştirak etmeyi planladıklarını ifade eden Kazangil, “NSK GROUP, dünya otomotiv sektörünün global tedarikçilerinden biri olma yolunda ilerlemektedir. Amacımız, faaliyet alanımızda öncülük rolünü üstlenerek, kent ve ülke ekonomisine sağladığımız katma değeri artırmaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.