Ateş, “Türkiye’yi, Cumhuriyeti kuran parti kurtarır”

Tek Gıda-İş Sendikası eski başkanı CHP'de.Tek Gıda-İş Sendikası Mustafakemalpaşa Şubesi eski Başkanı Kefaettin Ateş, Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldu.Dün CHP İlçe Merkezi'nde düzenlenen törenle üyelik kaydını yaptıran Kefaettin Ateş, “Gelecek kuşakların sorumluluğunu taşıyoruz. Çağdaş Türkiye param parça olmuş durumda. Türkiye'yi ancak ve yalnız, Cumhuriyeti kuran parti kurtaracaktır. Karacabey'de Gönül Avil'in başkanlığını yaptığı CHP'nin çalışmalarını uzun süredir izliyorum ve takdirle karşılıyorum. Ülkesini seven tüm yurtseverlerin CHP çatısı altında toplanması gerekir. Gün, bu gündür. Türkiye savaş istemiyor. Türkiye barış istiyor. Türkiye, çağdaş yaşamın değiştirilmesine göz yummayacaktır. Ata'sının kemiklerinin sızlamasına daha fazla izin vermeyecektir. Takiyecilere dur demenin zamanı gelmiştir. Yalana ve talana son verme zamanı gelmiştir. Gün, işçinin, köylünün, memurun, emeklinin ve dar gelirlilerin savunucusu CHP çatısı altında bütünleşme günüdür. Gün, demokrasi ve özgür mücadelesi içindeki CHP'de tek yürek olma günüdür. Herkes evinin önünü temizleme anlayışı içinde olmalı ve taşın altına elini koymalıdır. Karacabey'deki yerel seçimlerde herkes CHP'ye oy vermelidir” dedi.

Kefaettin Ateş'in CHP'ye üye olmasıyla daha da güçlendiklerini söyleyen İlçe Başkanı Gönül Avil, “Yerel seçimler yaklaştıkça partimize gösterilen ilgi her geçen gün daha da artmaktadır. Halkın ilgisini ve desteğini boşa çıkarmayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Karacabey'in makûs tarihini bu kez değiştireceğiz. Dürüst, üretken, çalışkan ve eşitlikçi kadrolarımızla, belediyenin yönetimini bu kez biz devralacağız. CHP'nin bayrağını zirveye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Uzun yıllar sendikacılık görevi yapan Kefaettin Ateş Karacabey'de, Trakya Birlik Yağ Fabrikası İşçileri Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Trakya Birlik Çalışanları Kooperatifi Yöneticiliği, Karacabeyspor Yöneticiliği, Esentepespor Kulübü Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.