Atatürk Parkı ailelerin gözdesi

Atatürk Kültür Parkı ailelerin gözdesi
Karacabey Belediye’sinin geçen yıl hizmete sunduğu Atatürk Kültür Parkı, göldeki su bisikletleri, yürüyüş alanları çocuk oyun parkları ve bayanların her türlü spor yapabilme olanağı bulmasıyla halkın vazgeçilmez adresi durumuna geldi.
200.000 m2 lik alandaki modern tasarımıyla Güney Marmara’nın en güzel parkı ünvanını eline geçiren Atatürk Kültür Parkı geçen hafta yazlık düğün, nikâh ve sünnet törenlerine de kapılarını açtı.
Kafeterya ve çay bahçeleriyle birlikte sayıları her geçen gün artan dinlenme alanları, her yaştan insanı kendisine çekmeye başladı.
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç halkın özlemleri doğrultusunda sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere ivme kazandırdıklarını söyledi.
Koç, Yeniköy, Esentepe ve Atatürk Kültür Parkı gibi ilçenin geniş alanlarına sahip bölgelerde dinlenme ve mesire yerleri inşa etmeye devam edeceklerini açıkladı. “Yeşil, yaşanabilir, hava ve çevre kirliliğinden arınmış modern bir kent ortaya çıkarıyoruz” diye konuşan Başkan Koç, Atatürk Kültür Parkı’nın yeniliklere açık tutulacağını belirtti. Düğün salonu ve yüzme havuzu gibi projelerinin de hayata geçirileceğini kaydeden Koç, Karacabeylilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.