Atatük’ün anısına satrançta yarıştılar!

Karacabey’de bulunan ilkokul, ortaokul ve liseler arasında Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla “10 Kasım Atatürk Anma Satranç Turnuvası” düzenlendi. Turnuvanın, Karacabey Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu ile ortaklaşa gerçekleştirildiği bildirildi.

İlçemizde bulunan ilkokul, ortaokul ve liseler arasında Atatürk’ün ölümünün 82. yıldönümü münasebeti ile düzenlenen, “10 Kasım Atatürk Anma Satranç Turnuvası” ödül töreni, geçtiğimiz Cuma günü Kaymakamlık makamında gerçekleşti. 10 Kasım günü saat 18.00’de başlayan müsabakalar 22.00’de sona erdi. Her yaş kategorisinde başarılı olan ilk 3 öğrenciye ödülleri Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu tarafından takdim edildi.

Etkinlikte dereceye giren öğrencileri kabul eden Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, öğrencilerle ayrı ayrı ilgilendi. Tüm öğrencilerin mutlaka bir sosyal ya da sportif faaliyeti tutku edinmesi gerektiğinin altını çizen Kurtbeyoğlu, başta aileler olmak üzere, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Satranç Federasyonu Temsilciliği’ne de teşekkür etti.

Okul müdürlerinin de hazır bulunduğu tören, hatıra fotoğrafları ile sona erdi. Turnuvada dereceye giren öğrenciler ise şöyle: Liseler; 1- Ahmet Said Şeker (Ulviye Matlı Fen Lisesi), 2- Sudenaz Karahasanoğlu (Dayı Karacabey And Lis.)

Ortaokullar; 1- Cengiz Ömer (İstiklal Ortaokulu), 2- İlter Durgun (Tan Okulları), 3- Cemre Lale (Sınav Koleji), 5- Fatih Özel (Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu), 5-Eymen Dönmez (Cumhuriyet İlkokulu), 6- Mehmet Ülker (Cumhuriyet İlkokulu), 7- Ali Melikşah Kurtbeyoğlu (Tan Okulları)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.