ATA VE TUTAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Gazetemiz Yazarı Ahmet Aygün Ata’nın kızı Olcay Petek Ata ile Sultaniye Mahallesi’nin önde gelen ailelerinden Merhum İsmail Hakkı Tutar’ın oğlu Sezer Süt Sağım Makineleri Marmara Bölge Sorumlusu Hilmi Tutar dünya evine girdi.
Sultaniye Köyü’nde yapılan düğüne akrabaların yanı sıra köy halkı büyük bir katılım sağladı. Sezer Süt Sağım Makineleri İhracat Operatörü Olcay Petek Ata ve Hilmi Tutar’ı firma arkadaşları da yalnız bırakmadı. Merhum İsmail Hakkı Tutar’ın yakın arkadaşı önceki Bursa CHP Milletvekili Gökhan Günaydın ,önceki CHP Milletvekillerinden İlhan Demirezen’de düğüne katıldı. Düğün törenine Vatan Partisi önceki Bursa İl Başkanı Nadir Erol, Vatan Partisi İl Yöneticisi Şeref Akgün, İl İşçi-Sendika Büro Başkanı Salih Altıparmak, Vatan Partisi Orhaneli İlçe Başkanı Aslan İnceyürek ile eşi Gönül İnceyürek, İznik Belediye Başkan Adayı Hamdi Tekdemir, Vatan Partisi Tacir Köyü Temsilciliği Başkanı İbrahim Tekdemir, Vatan Partisi Gemlik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Kara, Vatan Partisi Akhisar İlçe Örgütünden Recep Birgi, Vatan Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Örgütünden Haydar Sustam, Vatan Partisi Karacabey İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çukur ve eşi Pınar Çukur, Ulusal Kanal Kameramanı İhsan Ulak ile önceki Bursa İl Yöneticisi Selma Kabasakal ve kızı Seda Kabasakal’da katıldı.
Geceye damgasını vuran ise Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek ‘in kutlama telgrafı oldu. Perinçek telgrafında ” Sayın Olcay Petek ve Hilmi Arkadaşlar. Daha önce planlanmış programım nedeniyle bu güzel gününüzde aranızda değilim.
Ama yüreğimle, en güzel dileklerimle sizle birlikteyim. Gönül gönüle sevgi dolu bir ömür dilerim. ATA ve TUTAR ailelerini kutlar, düğününüzde bulunan bütün dostlara selam ve saygılar yollarım. ” dedi.
Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek ‘in Olcay Petek ve Hilmi çiftini daha önce aradığı, Malatya Arpaçay Kültür Şenliği’ne önce söz verdiği için gelemediği öğrenildi.
Muhteşem bir düğünle yaşamlarını birleştiren Olcay Petek ve Hilmi Tutar çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.