ASYA’DAN GÜNEŞ DOĞUYOR

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

“Güneşin doğudan doğduğuna nasıl eminsem, bir gün Ortadoğu ülkelerinin sömürgecilikten kurtulacağına o kadar eminim”.
Mustafa Kemal Atatürk
…Ve Asya; emperyalizmi yenmeye devam ediyor. Emperyalist, mafya devlet ABD çöküyor. ABD-İsrail koalisyonunun tekerleği patladı. ABD çöküşünü 4 maddelik güvenlik stratejisi ilan etti!
1. Madde: Baş sorumluluk, Amerikan halkı ve topraklarını korumaktır. Ekonomik sınırlar korunacak. Yararsız göçe son verilecek. Siber saldırılara yanıt verilecek. “Cihatçı terör” ABD’ye ulaşmadan durdurulacak.(Kendi yarattıkları canavardan korku başladı)
2.Madde: Refahı artıracağız. Sanayi ve işçi için uygun koşullar yaratacağız. Eşitsiz uluslararası ticari ilişkilere son vereceğiz. Enerji hakimiyetimizi koruyacağız.” Büyük vergi reformu” yapacağız.(Dış ticaret açığı en büyük olan ülke Abd,796,4 milyar dolar)
3. Madde: Barışı güçle koruyacağız. Güçlü ordu ve güçlü Nato hedefimiz. Nato’da büyük reform yapacağız. Parasal yükü müttefiklerle paylaşacağız. Para vermeyenin güvenliğini sağlamayacağız.
4. Madde: “ABD nüfuzunu genişleteceğiz”.
Dördüncü madde ne kadar kısa değil mi? ABD yetkilileri yenildiklerini kabul ediyor. Besledikleri Müslüman Kardeşler örgütü Tunus’ta, Mısır’da, Suriye’de yenildi. Kara gücü PKK’yı Türkiye hendeklere gömdü. Fetö darbesi yerle bir oldu, piyonlar hapishanelerde. Türk Silahlı Kuvvetleri ABD-İsrail koridorunu yardı. Tezgahladıkları Barzanistan fiyaskoyla sonuçlandı. Kerkük’ü ve Musul’ü tek kurşun atmadan terk ettiler! Besledikleri Işid büyük ölçüde temizlendi. Ergenekon kumpası çöktü. Emperyalist yalanları Ermeni Soykırımı yalanı hukuken bitti. Kudüs’ü başkent ilan etme BM’de yüzlerine çarpıldı.
PYD’ye taşıdığı 4600 tır silah ne olacak? Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerini niçin silahlandırdılar? “Kürdistan” adlı uydu devlet ile 2. İsrail’i kurmak üzere savaş açmak için mi? Birleşen Batı Asya ülkelerini karşısına alamaz. Bırakın tüm ülkeleri Milli bir hükümetle Türkiye ve ortak çıkarlarda birleşilecek Suriye ile Kürdistan dediği haritaya gömüleceğini biliyor. Onun için 5. Kol kullanmayı sürdürecektir. Özellikle İsrail’in geleceği ABD için çok önemlidir. Bu nedenle önümüzdeki süreçte oturulacak masada yenilgilerini belli bir sınırda tutmaya çalışacaklardır.
Biz nasıl mı kazandık? Elbette AKP ile değil… Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Atatürk’ün Milli Demokratik Devrimine bağlı gücüyle, ordusuyla, polisiyle, milletiyle. Asya nasıl kazandı? Gelin; Çin Devlet Başkanı Şi Cinping’in 79 konuşmasından 2’sine bakalım.
“Ekonomiyi geliştirmede hem piyasa ve hem de devlet rol oynayacaktır “.
AÇIKLAMA: Şimdi Çin’de Atatürk’ün ders kitabı olma nedenini anlayabildiniz mi? Atamızın “karma ekonomisidir” bu. Ekonomide devletçiliği reddedenlere selam olsun!
“Çin halkı; çalışkanlığıyla, cesaretiyle ve zekasıyla bütün etnik grupların katılımıyla barış ve kardeşlik içinde ortak bir yurt kurdu”.
AÇIKLAMA: “Türkiye Cumhuriyetini kuran halka Türk Milleti denir”.
“Türk Milleti çalışkandır, Türk Milleti zekidir. Ne mutlu Türküm diyene”.
Üniter yapıyı bozmaya çalışanlara, reddedenlere, ABD’den ve İngiltere’den milletine güvenmeyip yardım isteyen bedhahlara selam olsun!
Atatürk’e hakaret edenlere, küfredenlere; Cumhuriyete hakaret edenlere, küfredenlere; Milli Demokratik Devrimi reddedip “o günleri yok sayanlara”; gerici, yobaz, Amerikancı liboşlara, harici ve dahili tüm düşmanlara selam olsun!
GÜNEŞ ASYA’DAN DOĞUYOR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.