ASGD “FAİR PLAY” ödülleri kent yöneticilerine

Anadolu Spor Gazetecileri Genel Merkez Yönetim Kurulu, "FAİR PLAY-2013" ödüllerinin kent yöneticilerine verilmesini kararlaştırdı.
    Kısa adı ASGD olan Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu, derneğin 20. Kuruluş Yılı'nda verilmesini kararlaştırdığı "FAİR PLAY" ödüllerinin ilkinin, sporun geliştirilmesine ve kitleselleştirilmesine öncülük eden kent yöneticilerine verileceğini açıkladı.
    ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Dostluk, kardeşlik ve barışın sembolü 'Fair Play' ruhu gündemden düşmemelidir. Fair Play'in, sportif projeler aracılığıyla insanlarımıza sürekli anımsatılması ve en fazla önemsenmesi gereken bir süreçten geçiyoruz. Bu nedenle kent yöneticilerimizin spora sundukları katkısı çok anlamlıdır" dedi.
    Erdoğan'ın açıklaması şöyle: “Başta Valilerimiz olmak üzere, yerel yönetimlerimiz; gerek ferdi, gerek takım, gerekse kitle sporlarına son derece anlamlı katkılar sunuyorlar. Yatırımlar yaparak, projeler üreterek, kulüpler kurarak ve mevcut kulüpleri destekleyerek verdikleri hizmetleri memnuniyetle izliyoruz.
    Genel Merkez Yönetim Kurulumuz'dan oluşan Seçici Kurulumuz, gelenekselleştirmeyi amaçladığımız 'ASGD-FAİR PLAY' ödüllerinin ilkini, kent yöneticilerine verilmesini kararlaştırdı. Bursa'da, başta Sayın Valimiz Şahabettin Harput olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın Özgen Keskin ve Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey'e; kent sporunun gelişmesine sundukları anlamlı katkılarını göz ardı edemeyiz. Barış, kardeşlik, dayanışma ve tatlı bir rekabet içeren spora yıllardır önemli hizmetler verdiler. FAİR PLAY-2013 ödüllerinin sahiplerini içtenlikle kutluyoruz. Diğer illerdeki ödüllerimiz, ASGD Şubelerimiz ve temsilciliklerimiz aracılığı ile verilmeye başlanmıştır.”
    ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, ödüllerin gelecek hafta başında sahiplerini bulacağını vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.