ARINÇ’IN HALTLARI!

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

AK Partinin karanlık geçmişinin öğelerinden biri Bülent Arınç. Dinde yeri olmayan cemaatseverliği, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ve ilkelerine düşmanlığı ile ülkesine kini; ağlamalarıyla ünlü suçsuz Yurtseverleri kumpaslara uğratan Fetöcülüğü…. Arınç’ı özetlemek için ilk cümleler.
Bir meczup çıkıyor; sosyal medyada Yurttaşı olduğu ülkeyi -yalan-ikiyüzlülük -bilgisiz-belgesiz soykırımla suçluyor! Diğer meczup bunu “ifade özgürlüğü ” olarak savunuyor! Ve buna “Demokrasi ” deniyor.
Dünyanın hangi ülkesinde bir yurttaşı çıkıpta yalan-belgesiz-bilgisiz yere böyle suçlama yapar? Kızıldereli soykırımı, Cezayirli soykırımı yapmış ama yalanla Türk Ulusuna SOYKIRIMCI etiketi yapıştıran emperyalizmin sözcüsü olmaktan öte bir şey değildir, iki meczubun yaptığı. Ve dünyanın her ülkesinde Vatan Haini olarak adlandırılır.
Özellikle böyle iğrenç ve yalan suçlamayı yapan bir yönetici ise hemen görevden alınır. CHP, Kaftancıoğlu ‘na dokunamıyor, Ak Parti Arınç’a. Neden? Ak Parti ve CHP yöneticileri neyin diyetini ödüyorlar? Hangi diyet ki bu, biri Cumhurbaşkanı Danışmanı diğeri Partisinin her şeyine burnunu sokup “Bu Partinin genel görüşüdür” diyebilecek denli arsız olabiliyor?
Arınç derhal o görevden azledilmelidir. Derhal yargılanmalıdır. Tüm sığındığı koruma ayrıcalıkları ortadan kaldırılmalıdır. Ne yazık ki, Hdp ile ilgili Demokrasi adına mangalda kül bırakmayanlar Arınç’ın bu sözlerine gık çıkarmıyor! Farkınız!
Arınç Efendi, hani “kanında var” denir ya. Öylesine bir Türk ve Türkiye Cumhuriyeti düşmanı. Dedesi Bağımsızlık Savaşımız sırasında Yunanlılarla işbirliği yapıyor. Yetinmiyor, KUBİLAYIMIZI şehit soysuz -gerici ayaklanmanın başı. Arınç Efendinin Türk ve Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı soyundan, kanında var!
Türkiye Cumhuriyeti; bu Yurt ve Ulus düşmanı, tüm meczubları temizlemelidir. Halkımızı bölmeye yönelik bu söylem ve eylemlere derhal gereken cezayı ertelemesiz-indirimsiz katlayarak vermelidir.
VERECEKTİR!
DİYARBAKIR ANNELERİNE BİN SELAM!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.