Anadolu Lisesi öğrencileri, spor salonu istiyor!

Kapalı Spor Salonu için Anadolu Lisesi bahçesinin çok uygun olduğunu dile getiren veliler, yetkililere çağrıda bulundu.

            İlçenin en güzide okullarının başında gelen Anadolu Lisesi’ne böyle bir hizmetin kazandırılmasının çok önemli olduğuna vurgu yapan veliler, “Bu şekilde diğer okullarımız da bu hizmetten yararlanabilir. Okullar bölgesinde öğrencilerin yararlanabileceği bir spor salonu yok. Önemli eksikliğin artık giderilmesi gerekir. Yetkililerimizden bu konuda çalışma yapmasını bekliyoruz” dedi.

            Kapalı Spor Salonu’nun ille de Anadolu Lisesi’ne yapılması gibi bir beklenti içinde olmadıklarını ifade eden veliler, “Böyle bir hizmet yapılacaksa, en uygun yerin Anadolu Lisesi bahçesi olduğunu düşünüyoruz. Diğer okullarımızın fiziki koşullarını bildiğimiz için böyle bir istekte bulunuyoruz. Öğrencilerimizin rahat bir ortamda spor yapmalarını istiyoruz” diye konuştu.

            “6 okulun yer aldığı Esentepe’de, 4 bini bulan öğrenci sayısından da anlaşılacağı gibi kapalı spor salonu ihtiyacının giderilmesi konusunda geç bile kalınmıştır” diye konuşan Muhtar Ali Işık, “Çocuklarımızın isteklerini göz ardı edemeyiz. Ülkemizin geleceği diye baktığımız bu çocuklarımızın eğitimi elbette ki salon sporlarıyla bütünleşecektir. Anadolu Lisesi bahçesi kapalı salon için çok uygundur. Bu konuyu Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı’ya ileteceğim” dedi.

            Kapalı ya da açık spor alanlarına büyük ihtiyaç duyulduğunu belirten Esentepe Mahallesi Muhtarı Ali Işık, Matlı Yem A.Ş.’nin yaptırdığı Fen Lisesi’nin tamamlanmasından sonra bu bölgede Kapalı Salon kaçınılmazdır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.