Anadolu Lisesi 10. dönem mezunlarını verdi

Karacabey Anadolu Lisesi 2007-2008 öğretim yılı “Geleneksel Kep Giyme ve Mezuniyet Gecesi” önceki akşam Esentepe Mahallesi Konak Düğün Salonu’nda yapıldı.
Mezuniyet törenine, Belediye Başkanı Ergün Koç, Jandarma Komutanı Yzb. Galip Erbil, Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Emin Dingin, İsa Aydemir, H.E.M. Müdürü İbrahim Çalı, Eğitim-Sen Temsilcisi Salih Tunç, Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yöneticileri, özel dershane müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mesut Kaya, artan başarı grafiğiyle Anadolu Lisesi’nin Bursa ve ülke çapımda kendini ispatladığını belirtti. Kaya, 437 Anadolu Lisesi arasında kendine 80. sırada yer bulan Anadolu Lisesi’nin, ÖSS puan ortalamasına göre ilçeler arasında birinci, Bursa genelinde 6. sırada olduğunu vurguladı. Kaya, “Her geçen yıl başarı çıtamız biraz daha yükseliyor. 10. dönem mezunları olan sizler ülkemizi, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıracağınızdan kuşkumuz yok” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan’ın konuşmasından sonra, 2007-2008 öğretim yılı birincisi Devrim Şahin okul kütüğüne isim plaketini 10. dönem mezunları adına çaktı.
Ardından düzenlenen törende okul birincisi Devrim Şahin plaketini Belediye Başkanı Ergün Koç’un elinden aldı. Okul ikincisi olan İlknur Ateş’e plaketini Jandarma Komutanı Yzb. Galip Erbil, okul üçüncüsü Habil Kaan Güney’de plaketini Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan verdi. Daha sonra öğrencilere Uğur Dershanesi Kurucu Müdürü Mehmet Yıldız ve Birey Dershanesi Müdürü Fahrettin Çeki tarafında hediyeler verildi.
Öğrencilerin müzik ve şarkıları ile renklenen gece de öğretmenler ve öğrenciler barkovizyon gösterisiyle tanıtıldı. Daha sonra okul 1’incisi Devrim Şahin, Jandarma Komutanı Yzb. Galip Erbil’den mezuniyet belgesini aldı. Diğer öğrencilerinde belgelerini almasının ardından, gece geleneksel hale gelen kep atma töreniyle sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.