Ambalaj atığı toplayan öğrenciler ödüllendirildi

Karacabey Belediye’si ve Ş. Çekmişoğlu Atık Geri Kazanım Şirketi işbirliğiyle düzenlenen “Ambalaj Atığı Toplama” yarışmasına katılan ilköğretim öğrencilerine sınav hazırlık seti armağan edildi.
Dün Uluabatlı Hasan ve Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Ergün Koç, öğrencilerine hediyelerini verdi. Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu’nda çocukluk yıllarında okuduğu sınıftaki sırasına otu-ran Başkan Koç, öğrencilerle de sohbet etti.
Koç, toplumda sınıf ve insan ayrımı yapılmaması gerektiği belirterek, gerçekleştirdikleri tüm yatırım ve sosyal faaliyetlerde bu konuya önem verdiklerinin altını çizdi. Koç, çocukların çevreye olan duyarlılığın artmasından mutlu olduklarını dile getirerek, kampanyaya katılan 1903 öğrenciye sınav hazırlık seti armağan edeceklerini söyledi.
Okulların “Ambalaj Atığı Toplama” yarışmasına katılan öğrencilerin oranı ise şöyle; 14 Eylül İlköğretim Okulu 205 öğrenci, Atatürk İlköğretim Okulu 335 öğrenci, Cumhuriyet İlköğretim Okulu 380 öğrenci, İstiklal İlköğretim Okulu 170 öğrenci, Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu 150 öğrenci, Ömer Matlı İlköğretim Okulu 160 öğrenci, Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu 65 öğrenci, Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu 95 öğrenci, Uluabatlı Hasan İlköğretim Okulu 165 öğrenci ve Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu 178 öğrenci ile katıldı.
Karacabey’deki ilköğretim okullarında okuyan 6. ve 7. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen “Ambalaj Atığı Toplama” yarışmasında birinciliği Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu elde etmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.