Amatör spor haftası etkinlikleri ödül töreni ile sona erdi

Amatör Spor Haftası kapsamında yapılan etkinliklerin tamamlanmasından sonra dereceye giren okullar ile öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreni, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Ödül törenine; İlçe Kaymakamı Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Kılınç,  Emniyet Müdürü Sakıp Yalta, İlçe Jandarma Komutanı Jand. Kd. Yzb. Mahir Yağmur, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ebru Kaya ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam katıldı.

   Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

  “Tüm dünya ülkeleri ile aynı anda ülkemizde de Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından amatör spor haftası organize edilmektedir.  

   İnsanın amatörce ve düzenli spor yapma alışkanlığına yönelik fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” bu yıl 10-14 Ekim 2022 tarihleri arasında Karacabey ilçemizde de farklı etkinliklerle kutlanmıştır.

   Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak İlçe Kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu’nun talimatları ile 10 Ekim de başladığımız etkinlikleri bugün tamamlamış bulunuyoruz.

   Hafta boyunca genç erkekler basketbol-genç kızlar ve genç erkekler Bocce- genç erkekler ayak tenisi-yıldız kızlar ve yıldız erkekler voleybol ile güreş şampiyonalarını organize ederek gençlerimizin okullara dönüş yaptığı bu günlerde spor yapmalarına olanak sağladık.

    Müsabakalara katılan tüm gençlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden ötürü Beden Eğitimi Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.
   Ayrıca ödül töreni programımıza teşriflerinizden dolayı teşekkürlerimizi arz ediyoruz.”

    Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam’ın konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödüllerin verilmesinden sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile tören sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.