‘Amatör Spor Haftası’ başladı

Karacabey Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri dün başladı.
‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri Atatürk Spor Salonu ile Cumhuriyet Alanı arası yapılan kortej yürüyüş sonrası Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla start aldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, “Her yıl Ekim ayının 2. haftasında kutlanan Amatör Spor Haftası, Karacabey’imizde de çeşitli etkinliklere sahne olacak. Bu kapsamda bugün Atatürk Spor Salonu ile Cumhuriyet Alanı arası yaptığımız yürüyüş sonrası, Atatürk Anıtı’na çelenk sunmamız ile Amatör Spor Haftamızı başlattık. Amatör Spor Haftası süresince ilçe halkımıza yönelik her sabah 08:00-10:00 saatleri arasında erkek ve bayan antrenörlerimiz tarafından Atatürk Spor Salonu’nda egzersiz çalışmaları yaptırılacaktır. Egzersiz çalışmaları dışında daha çok kişinin spor yapmasına katkı sağlamak amacıyla voleybol, güreş, kort tenisi branşlarında sportif yarışmalar düzenlenecektir.
Sporun hayatımızda bir yer edinmesi, sağlıklı ve başarılı bir toplum oluşumuna katkı sağlamak adına tüm halkımızı Amatör Spor Haftası başlangıç olması dileğiyle her zaman spor yapmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Etkinlik kapsamında daha sonra Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu bahçesinde öğrencilere ve halka açık Kort Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi. ‘Amatör Spor Haftası’nda hafta boyunca egzersiz çalışmaları, Voleybol Turnuvası ve Güreş Şampiyonası etkinlikleri düzenlenecek. ‘Amatör Spor Haftası’ 12 Ekim Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan ödül töreni ile sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.