Altyapı çalışmaları tam gaz

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ yetkilileri ile düzenlenen toplantıda, ilçedeki altyapı çalışmalarını masaya yatırdı.
Karacabey’de bahar ayları ile birlikte çalışmalarını hızlandıran ve ilçenin belirlenen noktalarında altyapı çalışmaları gerçekleştiren BUSKİ yetkilileri tarafından, önceki gün Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirilen ziyarette, ilçede bu zamana dek yapılan çalışmaların yanı sıra, şu anda yapımı devam eden çalışmalar ve ileriye dönük planlanmalar görüşüldü.
Ziyarette BUSKİ adına; İçme Suyu Daire Başkanlığı Batı Bölgesi Yapım Şube Müdürü Aysun Dağlar, Kanalizasyon Daire Başkanlığı Batı Bölgesi Kanalizasyon Yapım Şube Müdürü Filiz Çubukçu, Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya ve teknik personel yer aldı.
Toplantıda, ilçede bu zamana dek BUSKİ’nin yapmış olduğu çalışmalar istatiksel verilerle Başkan Özkan’a anlatıldı.
Karacabey’de çok yönlü bir altyapı çalışması yürütülüyor
İlçede çok yönlü olarak bir altyapı çalışmasına girildiğini belirten Başkan Özkan, “BUSKİ ile bu zamana dek süren dirsek temasımız, her geçen gün yeni çalışmalarımız doğrultusunda artarak sürmekte. Bugün elde edilen kazanımların, aslında sadece bugün için değil 50 yıl sonrasında dahi talepleri karşılayabilecek düzeyde olmasına özen gösteriyoruz.
Özellikle kanalizasyon hatlarında daha büyük bir hat çekiliyor. Yağmur suyu hattı olmayan mahallelerimize bunları yeniden sağlıyoruz. İçme suyu hatlarında da yine, yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Karacabey’e değer katacak bu tür hamlelerimize, kararlı bir şekilde devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.