“Altın Effie”yle gururlandı

“Altın Effie”yle gururlandı
Karacabey’de “Türkiye’nin Sütçüsü” parolasıyla süt sektörünün vazgeçilmez ismi olan Sütaş A.Ş., üçüncüsü düzenlenen ‘Effie Reklam Etkinliği Yarışması Ödülleri’nde, “Sürdürülebilen Başarı” kate-gorisinde Altın Effie’nin sahibi oldu.
10 Mart 2009’da İstanbul Beşiktaş Four Seasons Otel’de, Reklamverenler Derneği ve Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Effie Reklam Etkinliği Yarışması Ödülleri’ dağıtıldı.
Bu yıl 123 başvurusu yapılan Sütaş sponsorlarından Effie’ye, 13 kategori ve 4 özel alanda, toplam 36 kampanyanın ödül kazandı. Gecede Sütaş, beş yıl ya da daha uzun bir süre boyunca başarılı olmuş ürün ve hizmet kampanyalarına verilen “Sürdürülebilen Başarı” Özel Ödülü alanında, Altın Effie’yi alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Sütaş’ın inekleri üzerinden sürdürdüğü uzun yıllara dayanan iletişimi, bütünleşik iletişim anlayışının diğer alanlarına da taşımadaki becerisi ve sonuçlarının ölçülebilir başarılar olması, değerlendirmenin odağını oluşturdu.
Reklamveren ve reklam ajansını ortak bir platformda buluşturan Efifie ödülleri, entegre iletişimin tüm araçlarının kullanımını hedef odaklılık , verimlilik ve ölçülebilir sonuçlar açısından değerlendiriyor. Sütaş, 2007 yılında da, İçecek kategorisinde “Çalkala” kampanyasıyla Gümüş Effie ödülünü almıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.