ALS sınavını Uğur’la kazandılar

Karacabey Uğur Dershanesi, Askeri Liseler Sınavı’nda (ALS) gösterdiği başarıyla göz kamaştırdı.
    27 Nisan’da yapılan sınavda gösterdikleri performansla Karacabey’de bir ilki daha gerçekleştiren başarılı öğrenciler, önceki yıllarda ASL sınavını kazanma yüzdesini de yukarılara taşıdı. Bu yılki ALS sınavına Uğur Dershanesi’nde hazırlanan öğrencilerin 20’si sınavdan alnının akıyla ayrılmayı başardı. Karacabey Uğur Dershanesi’nin yüksek standarttaki eğitim anlayışıyla sınava hazırlan sekizinci sınıf öğrencisi İlke Özoğlu, Türkiye sıralamasında ilk bine girerek 632’inci oldu.
    Karacabey Uğur Dershaneleri Kurucusu Mehmet Yıldız, 20 öğrencilerinin ALS sınavını kazandığını belirterek, bir ilk yaşandığını vurguladı. Karacabey’de ALS sınavını kazanan öğrenci oranının çok düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren Yıldız, öğrencilerini gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti. Yıldız, hafta sonu yapılacak OKS sınavı öncesi öğrencilere uyarılarda bulunarak, üzerlerinde oluşan sınav stresini atmalarını istedi. Yıldız OKS, ÖSS ve SBS sınavına girecek öğrencilerinin de aynı başarıyı tekrarlayacağını kaydetti.
    ALS sınavını kazanan öğrenciler ise şunlar, İlke Özoğlu, Burak Ertürk, Eser Doğan, Cumhur Yılmaz, S. Ömer Çalışlar, M. Emin Ellialtıoğlu, Fatih Palit, Emre Geze, Sercan Tutkaç, Fuat Özseçen, Oğuzhan Esen, Emre Sevil, Emrah Kaya, Selçuk Çekiç, Neşat Sarı, Seçkin Sevim, Serdar Karakeçe, A. Göksel Tıraki, Serkan Çalık ve Mert Yılmaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.