Alperen Ocakları’ndan,”T.C.” teşekkürü

Bursa Alperen Ocakları İl Başkanı Oktay Arslan, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç'u önceki gün ziyaret ederek, T.C. tabelası için teşekkür etti. BBP ilçe yöneticileri ile birlikte gerçekleşen ziyarette konuşan Arslan, “Türk halkına büyük moral verdiniz” dedi.
    Başkan Koç'a çiçek takdim eden Alperen Ocakları Başkanı Arslan, “Resmi daireler T.C.'yi kaldırırken, sizler bu gidişatın aksine tabelanıza eklediniz. Bu hareketinizden ötürü duyduğumuz minnet borcumuzu göstermek amacıyla sizleri ziyaret etmek istedik. Bizler her zaman sizin gibi duyarlı insanların arkasında olacağız. Elimizden sizin için gelecek bir şey varsa sonuna kadar yapmaya hazırız” diye konuştu.
Başkan Ergün Koç da BBP'lilerin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler yeni bir icat çıkarmadık. Olanı hayata geçirdik. Bunda kimsenin gücenmesine darılmasına gerek yok” şeklinde konuştu.
    Ziyarette gündeme gelen bir diğer konu da Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının ilçede bir parka verilmesi oldu. Misafirlerinin bu ricasına da olumlu yanıt veren Başkan Koç, Haziran ayı meclis toplantısında bu konuyu gündeme getirerek, belirlenen bir parka “Muhsin Yazıcıoğlu” isminin verileceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.