Alo Meltem (Halkın Sesi)

Alo Meltem (Halkın Sesi)
İsmail Hakkı ÖZSARI
sevgili öğretmenim, size İsviçre’den sevgiler yolluyorum. Az bir dönem tanıdım sizi. Hülya Gül arkadaşım. Sizden söz etti. Okuyorum yazılarınızı. İyi bakın kendinize olur mu?
***
Mahkemeden Yürütmeyi Durdurma Kararı
“Adalet mülkün temelidir!” Görünen köy kılavuz istemez.
***
GÜMÇED’DEN MEKTUP
Karacabey gerçekten böyle zalimlik görmedi. Bir Karacabeyli olarak GÜMÇED’in mektubunu kutluyorum. Çok yerinde olmuş.
GÜMÇED’DEN MEKTUP
Gümçed’in yorumları, Güney Marmara’ya yapmış olduğu duyarlı ve önemli faaliyetleri takdire şayan…
***
MELTEM’E MÜHÜR
Kapatılmasının asıl sebebini hepimiz biliyoruz. Belki Meltem doğrunun peşindeyken şu an kaybetmiş konumda; fakat asıl kazanan tarafın yine özgür basın olacağı kanaatindeyim. İstemediği bir şeyler yayınlanıyor diye kimsenin basını engellemeye hakkı yok. Böyle yaparak olayın kapatılacağı düşünülüyor olabilir; Basını kimse susturamaz. Hakkında doğruluktan bahsedilmesini isteyen, doğru yolda gitmeli. Dikenli; ama sonu aydınlık olan bu yolda Meltem’e başarılar!
***
Bursa Kent Gazetesi’nin 09.12.2007 Tarihli Haberi
Konuşan Türkiye demokrat başkan paranın cambazı derken sonunda başkanın hiç de konuşmayı sevmediği hele de kendi hakkında konuşulanları hiç hazmedemediği ortaya çıktı. Velhasıl takke düştü kel göründü. Ama Karacabey halkı hala tepkisiz. Hele hele kardeş gazete’nin bu haberi hiçbir şekilde tenkit etmeden durması da ayrıca bir muamma. Demek ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ama o da bir gün zehiri tadacağını anlayacaktır. Bu zor günde insanlar birbirlerine destek olmazsa cenazesine gitse ne fark eder. Mazlumun ahı zalimde de kalmaz.
***
SİTEMİZ GÜNCELLENEMİYOR
Bu ne demek ya. Milletin özgürlüğü elinden mi alınıyor? Gazete, bazılarının işine gelmeyen doğruları yazdı diye mühürleniyor. Bu ne biçim adalet.
***
SİTEMİZ GÜNCELLENEMİYOR
Geçmiş olsun, İbrahim Abi. En kısa zamanda tekrar kavuşuruz inşallah. Basın’a uzanan eller kırılacaktır. Kimselere kalmadı o koltuklar. Eğer hatan yoksa gocunmayacaksın sayın başkanım. Seni Karacabeyliler seçerken hata yaptılar demek ki. Erol Onur kadar olamadın. Onu arattın ya, helal olsun. Seni seçenler şimdi nasıl pişman kim bilir? Sen Paris kaldırımları çiğnedin. Sana bu yakışmaz. Biraz akıllı bir belediye başkanı olsan, bankaya sattığın yer için o bankanın kendi malı olan yeri de alır, Karacabey belediyesine gelir elde ederdin. O yer, Karacabey’in en değerli yeri idi. Yapı Kredi kaç ytl kira ödüyor? Sen onu bile bilmiyorsun. Eğer Meltem Gazetesinin yazdığı doğruysa, satmaktansa kiraya vermek; Belediye her ay büyük gelir elde edecekti. Sayın Başkan’ım kendinize şimdiden özel çiftliğinizde yer ayırtın. 2009 geldi
***
Kim Belediye Başkanı olsun?
Belediye hizmetleri çok kötü. Yeni belediye başkanının Halit Türkkan olmasını istiyorum.
***
Kim Belediye Başkanı olsun?
Halit Türkkan belediye başkan olsun
***
Kim Belediye Başkanı olsun?
Belediye hizmetlerinden memnun değilim. Yeni belediye başkanı olarak Halit Türkkan’ı tercih ediyorum
***
Tanrıverdi, şampiyon biziz!
Befegaspor bundan sonra başarılı olur. Ben buna inanıyorum. Başkanları iyi bir yönetici.
***
Tanrıverdi, şampiyon biziz!
Rafet bey’i kararlılığından ve azminden dolayı tebrik ediyor, Turnuvadaki tüm takımlara özellikle BEFEGA’ya başarılar diliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.