Alnım ak, başım dik olarak hizmete talibim

Alnım ak, başım dik olarak hizmete talibim
Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, seçimlere 2 gün kala yaptığı açıklamada, ilçe halkının en doğru kararı vereceğini belirtti.
Temiz, dürüst ve ilkeli siyaset anlayışıyla hizmete talip olduğunu duyuran MHP Adayı Ayhan Tayfur, “Karacabey’de yaşayan biri olarak sıkıntıların farkındayım. Çözüm yollarını biliyorum.
Projelerimiz hazır ve hizmet için, Karacabey halkından destek bekliyorum” dedi.
Hayatının hiçbir döneminde şaibeye bulaşmadığını vurgulayan Tayfur, “Yıllarca öğretmenlik mesleğimde, çeşitli okullarda müdürlük yaptım. Karacabey Halk Eğitim Merkezi’nde 2 yıl Müdür Yardımcılığı ve 10 yılda Müdür olarak görev yaptım. 2005 yılında 30 yıllık meslek yaşamımı noktalayarak emekliye ayrıldım. 2007 yılından bu yanan Kızılay Karacabey Şube Başkanı görevini sürdürmekteyim. Şehit Pilot Teğmen Bahadır Tayfur’un babasıyım. Üç çocuk babasıyım. Meslek yaşamımda hiç yolsuzluk yapmadım, rüşvet almadım. Alnım ak, başım dik olarak hizmete talibim. Halkımızın desteğiyle, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla, yolsuzluğa ve usulsüzlüğe asla taviz vermeyeceğime söz veriyorum. Halkımızın bana bu kutsal görevi vereceğine inanıyorum. 30 Mart sabahı kazananın Karacabey olmasını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.