Aliye teyzeden örnek davranış

Karacabey Gazi Mahallesi’nde ikamet eden 74 yaşındaki Aliye Kesoğlu, sokaktan topladığı mavi kapaklarla bir engelliye umut olacak.
Sokaktan topladığını mavi kapakları Belediye Başkanlığı Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğü ekiplerine teslim eden Aliye teyze, örnek bir davranışa imza attı.
Önceki gün topladığı kapaklarla Belediye’ye gelen Aliye Kesoğlu, “Yaşımdan, yaptığımdan gocunmadan sokaklarda atılan şişelerin kapaklarını alıp, engelli bir vatandaşımızın yüzünü sevindirmek için yaptım. Umuyorum ihtiyaç sahibi birisinin, gece gündüz demeden topladığım bu kapaklarla yüzü gülmüş olur” dedi.
Başkan Ergün Koç ise Keseoğlu’nu tebrik ederek bu davranışının tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiği mesajını verdi. Normalde birçok şehirde mavi kapak kampanyasının son bulduğunun altını çizen Başkan Koç, “Bizler geri dönüşüm firmalarıyla diyaloglarımızı koruyarak kampanyayı sürdürmekteyiz. Hem engelsiz bir yaşam hem de geri dönüşümle elde edilecek daha yaşanılabilir bir çevre için bunu yapıyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.