Ali Koyuncu destek istedi

AK Parti’den yeniden Bursa milletvekilliği için kolları sıvayan Ali Koyuncu, Karacabey’den destek istedi. Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem ile bir araya gelen Ali Koyuncu, milletvekilliği dönemindeki çalışmalarını hatırlatarak, bölgeye daha çok hizmet getirmek istediğini söyledi.
Milletvekili Aday Adayı Ali Koyuncu, Karacabey ziyaretinde ilk önce Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, yeniden milletvekilliği görevine talip olduğunu dile getiren Koyuncu, teveccüh edilmesi halinde deneyimleriyle bölgeye en iyi hizmeti ulaştırabileceğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Özkan ise Koyuncu’ya çıktığı yolda başarı diledi.
Ardından AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol’la buluşan Ali Koyuncu, milletvekilliği dönemindeki çalışmalarına değindi. Karacabey’in kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Koyuncu, ilçeyi güzel günler beklediğini söyledi.
Daha sonra Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem’i ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileyen Ali Koyuncu, TBMM’ne girmesi halinde çiftçi sorunlarına öncelik vereceğinin altını çizdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.