‘AK&SES İşitme Merkezi’ hizmete girdi

‘AK&SES İşitme Merkezi’ hizmete girdi
Karacabey Cumhuriyet Alanı, Türk Telekom yanı Toru İşhanı Kat:2’de önceki gün hizmete giren ‘AK&SES İşitme Merkezi’ duyma sorunu ve bundan kaynaklanan konuşamama sıkıntısına kesin çözüm sunuyor.
Ahmet Kaymak’ın sahibi olduğu ‘AK&SES İşitme Merkezi’ Bilecik, Ankara ve Bandırma’dan sonra Karacabey’e de şubesini açtı. Merkezi Bilecik’te olan işletmenin Ankara’nın çeşitli yerlerinde 3 şubesi daha bulunuyor.
Kaliteli hizmeti ön planda tuttuklarını belirten İşletme Sahibi Ahmet Kaymak, son teknoloji işitme cihazlarıyla, işitme sorunu yaşayanlara ve bundan kaynaklanan konuşamama sıkıntılarına kesin çözüm garantisi verdi.
Belediye Başkanı Ergün Koç, İlçe Başkanı Adem Surguç, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özattilla ile partililerin katıldığı açılışa, çok sayıda bayan ilgi gösterdi.
AK&SES İşitme Merkezi Karacabey Şube Müdürü Merve Doğan, bünyesinde çalıştırdıkları tecrübeli ve profesyonel uzman kadrosuyla algılama sorunu yaşayanların sıkıntılarını çözmede iddialı olduklarını söyledi.
Son teknolojiyle donanmış Otikon İşitme Cihazları’nda kesin çözüm vaat eden AK&SES İşitme Merkezi parolasını, ‘Kişiye iletişimde özgüven sağlıyoruz’ olarak açıkladı.
Fabrikaların çalışanları için yılda 1-2 kez yaptırmak zorunda oldukları duyum testlerini de gerçekleştirebileceklerini belirten AK&SES İşitme Merkezi, duyum sorunu yaşayan herkesi beklediklerini dile getirdi.
Açılış sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Ergün Koç, Karacabey’de bir ilk olan işitme merkezinin hayırlı olmasını diledi. Teknolojinin değişmesiyle sağlık alanında da önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Koç, “Ülkemizde sağlık alanında ciddi mesafe alındı. Hükümetimizin bu yöndeki desteği tartışılmazdır. AK&SES İşitme Merkezi Karacabey için önemli bir hizmmettir. Hayırlı olsun” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.