AKP’ye, transferler

Kısa bir süre önce kendini fesh eden HAS Parti'nin Bursa İl Başkanı Ali Mollasalih ile birlikte Karacabey İlçe Başkanı İsmail Yozgat da AKP'ye geçti. Eski İlçe Yönetimi ile birlikte programa katılan Yozgat'a rozetini Bursa Milletvekili İsmet Su taktı.

Toplantının en çarpıcı anları AKP’ye yeni katılan isimlere rozet takılırken yaşandı.
    Partiye yeni katılan isimler arasında Gürhan Akdoğan’ın İl Başkanlığı sırasında CHP İl Gençlik Koları Başkanlığı yapan ve düzenlenen basın toplantılarında iktidar partisine kıyasıya eleştirilerde bulunan Levent Yılmaz da vardı.
    İl Danışma Meclisi’nde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın uzun konuşmasının ardından partiye yeniş katılanlar için rozet takma töreni düzenlendi. Kısa bir süre önce kendini fesh edip AK Parti’ye katılan HAS Parti’nin İl Başkanı Ali Mollasalih, GİK Üyesi Hilmi Tanış, BBP İl eski Başkanı Tahir Kahveci ve ANAP eski İl Gençlik Kolları başkanlarından Nihat Gül İl Başkanı Sedat Yalçın ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın rozet takmasıyla partiye katıldı ve salondakilere takdim edildi.
    Partiye katılımlar sırasında en büyük sürpriz ise Teşkilata Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin anonsuyla yaşandı. Edebali, Gürhan Akdoğan’ın İl Başkanlığı döneminde İl Gençlik Kolları Başkanlığı aypmış Levent Yılmaz’ın adını okuyuncan salonda önce kısa bir şaşkınlık oldu. Ardından alkış koptu. Levent Yılmaz’a rozetini Sedat Yalçın taktı.

CHP’den AK Parti’ye keskin bir geçiş yapan Levent Yılmaz, selamlama konuşmasında da “Ben ve arkadaşlarım durmak yok, yola AK Parti’yle devam” dedi. Levent Yılmaz, AK Partililere teşekkür ederken parti yapısını kastederek ‘teşkilat’ sözcüğü yerine ‘örgüt’ demesi de gülümsemelerle karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.