AKP’ye “HAS” katılımlar

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi'ne üye katılımları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda CHP ve yeni katılımlarla güçlenen AKP İlçe Teşkilatı, önceki akşam da Numan Kurtulmuş başkanlığında kendisini fesh eden HAS Parti'nin ilçe yöneticilerini kadrosuna kattı.
Parti binasında gerçekleşen “Rozet takma töreni” ile temsili 15 HAS Partili AKP'ye geçti. Ancak bu sayının 51 olduğu vurgulandı. Diğer taraftan son yerel seçimlerde MHP'den Belediye Meclis üyeliğine aday olan Murat Yozgat da, AKP saflarında yer aldı.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelik, herkesi kucakladıklarını belirterek, partiye yeni katılan HAS Partililerin siyasi tecrübesi ile ilçe halkına daha da iyi hizmet sunacaklarına inandığını kaydetti.
Çelik, “Seviyesiz diyaloglara girmeden işimize bakıyoruz. Tek düşüncemiz Karacabey'e hizmettir. Partimize geçtiğimiz hafta içinde CHP'nin Gençlik Kolları Başkanı Turgay Çift de katıldı. Bu akşam da temsili 20, toplamda ise 51 HAS Partili kardeşimiz bundan sonraki siyasi yaşamlarını bizimle devam etme kararı aldı. Kapımız herkese açıktır. Hedefimiz 2014 yerel seçimlerinde Karacabey Belediyesi'nde gerçek bir AK Parti hizmeti oluşturmaktır. AK Partili belediyelerin gördüğü hizmeti Karacabey de görecektir.
Yeni katılımlarla daha da güçlendik. HAS Partili arkadaşlara 'Hoş geldiniz' diyorum. Sizlerle çıtamızı daha da yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.
Yeni Büyükşehir yasasının Karacabey ve köylerine büyük yararları olacağını savunan Çelik, 2014 seçimlerinde köylerde oturan vatandaşların Büyükşehir ve Karacabey Belediye başkanlığı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi için de oy kullanacağını söyledi.
Köylerde yaşayanların yaşam standartlarının daha da artacağını belirten Mustafa Çelik, altyapı sorunlarının Büyükşehir Belediyesi sayesinde çözüleceğini ifade etti. Çelik, bu yasanın Karacabey'e çağ atlatacağını iddia etti.
HAS Parti'nin eski İlçe Başkanı İsmail Yozgat ise, siyasetin temellerini yeniden inşa etmek için AK Parti ile yola devam etme kararı aldıklarını söyledi. Yozgat, “Siyaset denilince aklımıza medeniyet mücadelesi geliyor. Buna destek için artık AK Partideyiz. Bu ailenin bir ferdi olmaktan onur duyduğumu özellikle belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik önderliğindeki yöneticiler, HAS Parti'den gelen yeni üyelere rozetlerini taktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.