AKP’li bayanların “Yardım” çalışmaları

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları yardım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

            İlçe eğitimine katkı sağlamak amacıyla ihtiyaçlı ailelerin çocuklarına destek olan AKP’li bayanlar, bununla birlikte Arakan’da zulüm gören Müslümanlar için de yoğun çaba harcıyor.

            Karacabey AKP Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve yönetim kurulu üyeleri, önceki gün Pazar Yeri’nde kermes açarak yardım çalışmalarını sürdürdü. AKP’li bayanlara İlçe Başkanı Mustafa Çelik ve parti yöneticileri de destek verdi.

            Karacabey’de ihtiyaçlı ailelerin çocuklarına okul öncesi kıyafet yardımı yaptıklarına dikkat çeken AKP Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, eğitim ve öğretim için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

            Diğer taraftan Arakan’da Müslümanlara karşı yapılan zulme de sessiz kalamadıklarını belirten Özenli, “Oradaki din kardeşlerimize sahip çıkmak ve yardım eli uzatmak zorundayız. Müslüman olan herkes din kardeşidir. Partimiz, bu bilinci tüm ülkede yaymak için yoğun çaba harcıyor. Bizler de ilçemizde gerçekleştirdiğimiz kermesle kardeşlerimize bir nebze olsun katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

            AKP İl Kadın Kolları öncülüğünde önümüzdeki Cumartesi günü Bursa Fomara Meydanı’nda geniş çaplı bir kermes düzenleneceğini duyuran Özenli, “Bursa’nın 17 ilçesinin Kadın Kolları üyeleri orada olacak. Gerçekleştireceğimiz dev kermeste, her ilçe kendi yöresine özgü ürünleri sergileyerek satışa sunacak.

            Buradan Karacabey halkına sesleniyoruz; Arakan’daki zulme sessiz kalmayalım. Müslüman kardeşlerimiz için yardımlarımızı esirgemeyelim” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.