Akpınar, veda gecesiyle onurlandırıldı

Karacabey Ziraat Bankası’nda 7 yıl başarıyla görev yaptıktan sonra İnegöl’e atanan Şube Müdürü Ahmet Akpınar, kendisi adına düzenlenen veda gecesiyle onurlandırıldı.
Mustafakemalpaşa Ziraat Bankası’nda 8 yıl müdür yardımcılığı yaptıktan sonra 2007 yılının Kasım ayında Karacabey’e atanan Ahmet Akpınar’ın ilçedeki özverili çalışmaları unutulmadı.
Borsa Mihaliç Restoran’da düzenlenen veda gecesinde, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çiftçiler ve banka personelinin yanı sıra çok sayıda seveni başarılı Müdür Ahmet Akpınar’ı yalnız bırakmadı.
Geceye katılan konuklarıyla yakından ilgilenen Ahmet Akpınar, daha sonra şubede geçirdiği 7 yılın anısına hazırlanan pastayı, ailesi ve yakın dostlarıyla birlikte kesti. İlk plaketini, görevini devrettiği yeni Şube Müdürü Ramazan İlik’in elinden alan Ahmet Akpınar ve ailesinin mutluluğu görülmeye değerdi.
Veda gecesinde ayrıca, Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen, Ahmet Akpınar ile geçen anılarını anlatarak plaket takdim etti. Akpınar, kurum, kuruluş ve sevenleri tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirilerek uğurlandı.
AKP eski Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Ahmet Akpınar’ın başarılı çalışmalarını övgü dolu sözlerle dile getirdi. Koyuncu, Akpınar’ı halkın da çok takdir ettiğini söyledi.
Adına düzenlenen gecede kendisini yalnız bırakmayan dostlarına tek tek teşekkür eden Ahmet Akpınar, “Güzel bir gece oldu. Çok duygulandık. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma ve Karacabeyli dostlarıma çok teşekkür ederim. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılı çalışmalar dilerim. Bundan sonra İnegöl’de de bir adresiniz oldu. Öncelikle bunun bilinmesini isterim. Çalışma arkadaşlarımı ve Karacabeyli dostlarımı hiçbir zaman unutmayacağım.” dedi.
Veda gecesi, geç vakte kadar konukların da eşlik ettiği fasıl müzikleri ve oyun havaları ile devam etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.